Ponykamp 2018!

Vanaf 29 januari is de inschrijving van ponykamp!!  

Er kunnen per leeftijdscattegorie maar een aantal kinderen geplaatst worden!!
Dit in verband met de indeling van de pony's en de veiligheid van de kinderen.
1ste week vol!

Inschrijf formulier

Inschrijven via de mail fomulier toevoegen :)
Betalen kan later deze week.

Kids die niet bij ons rijden zijn van harte welkom, als er plekjes over zijn.
Vanaf maart kunnen zei zich inschrijven.

 

Manege Bleijenberg heet je van harte welkom bij onze ponykampen die georganiseerd worden tijdens de grote vakantie. In een week ponykamp op onze manege leer je veel over paarden en pony’s. Gezelligheid staat voorop. Er is ruimte voor een beperkt aantal jongens en meisjes, tussen 7 en 15 jaar. 

groepfotos ponykamp week 1 2015 013

Instructie
Onze instructeurs en instructrices weten alles van pony’s en paarden, en vinden het bovendien erg leuk om les te geven. Zij vinden dat pony rijden iets leuks en leerzaams moet zijn. Ook de omgang met pony’s en paarden vinden zij heel belangrijk

 fkhyotos telefoon sandra 2236

Programma
Na aankomst gaan we de pony’s verdelen .

 
Aan de hand van je rijervaring maken we groepen, natuurlijk proberen we dat je samen met je vriend(in) in een groep komt en krijg je elke dag, dit kan een dressuur, spring, voltige of longeer les zijn. Naast ponyrijlessen krijg je ook les in verzorging en theorie. Ook organiseren we een dressuur wedstrijd in deze week voor alle deelnemers van het ponykamp!

Buitenritten
Als het goed weer is maken we buitenritten in de schitterende omgeving van Weesp,
Met de gevorderden willen we dit jaar  richting het IJsselmeer , of een spannende bosrit in  de bossen bij Bantam en of de Gaasperplas!

2watermuiden0160726 115758 resized
Wat doen we nog meer?

Natuurlijk zou je het liefst de hele dag op je pony zitten, maar tijdens onze ponykampen doen we nog veel meer. Wat dacht je van de Bonte avond, hoefijzer schilderen, slootje springen;) Natuurlijk heb je ook wel eens een uurtje voor jezelf, en bij mooi weer gaan we zwemmen in ons privé zwembad (de Vecht,diploma B verplicht, onder toezicht) en doen we gezellige spelletjes. Maar je mag ook gewoon even lekker iets voor jezelf doen.


leu20150707 102434

Wedstrijden en demonstraties
Vrijdagmiddag mag je meedoen aan de demonstratie we beginnen dan om 14.00 uur. Het leukste is dat je ouders, verzorgers en je familie kunnen komen kijken. Zo kun je iedereen laten zien wat je samen met je groepsgenoten geleerd hebt in deze week. Voor iedere deelnemer is er een leuke herinnering aan het ponykamp.

Een ponykampweek begint op maandagmorgen, elke dag kunnen jullie komen om 09.00 uur om 16.30 uur kunnen jullie weer opgehaald worden!

waterb20150713 151843

 

Wij hebben er nu alweer zin in!!!!